5 flitsende ideeën voor foto’s op aluminium

5 flitsende ideeën voor foto’s op aluminium

Familieportretten, vakantiekiekjes of andere foto’s op aluminium: voor veel mensen zijn het waardevolle woondecoraties. Maar wist je dat je met fotoproducten zoals de aluminium dibond veel meer kunt dan alleen foto’s ophangen? Doe inspiratie op met deze 5 ideeën van DrukwerkMAX.

1. Praktische productdisplay

Heb jij een eigen winkel, salon of ander bedrijfspand? Dan hang je daar ongetwijfeld informatie op. Bijvoorbeeld prijslijsten in een kapsalon, een bord met openingstijden boven de balie of een productdisplay in de etalage. Waarnaar je ook op zoek bent: met een aluminium dibond creëer je in een handomdraai het reclamemateriaal dat je nodig hebt.

bord

menu5

 2. Creatieve collage

Eén foto is ook maar zo eenzaam… Waarom niet een heleboel? Met een dibond combineer je eenvoudig verschillende foto’s op aluminium tot een super-de-luxe collage. Een mooie decoratie voor thuis of op het werk, of een origineel cadeau voor een geliefde.

collage2

3. Beeldende bedrijfsdecoratie

Is jouw kantoor al helemaal ingericht? Of kan het nog wel wat aankleding gebruiken? Denk in het laatste geval eens aan een fotoproduct zoals de aluminium dibond. Daarmee kun je alle kanten op. Druk bijvoorbeeld mooie foto’s af of print je favoriete quotes. Zo creëer je een inspirerende werkomgeving. Ook leuk: splits één foto over meerdere dibonds en hang ze op met een kleine ruimte ertussen. Je eigen kunstwerk is een feit!

office3 office4

4. Prachtige prijsuitreiking

Reikt jouw bedrijf, stichting of organisatie binnenkort een prijs uit? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om echt iets tastbaars te geven. Dat hoeft natuurlijk niet per se een beker te zijn, ook een afdruk of foto op aluminium kan dienst doen als een prachtige prijs.

5. Chique cheque

Wil je iemand een waardecheque cadeau doen, maar vind je het niet leuk om daarvoor een simpel A4-tje te printen? Doe dan eens lekker creatief en ontwerp een chique cheque van aluminium. Zo blijft de waardecheque, ook na gebruik, een tastbare herinnering.

Foto op aluminium bestellen

Heb jij nog meer toffe ideeën voor foto’s op aluminium? Laat het weten! Reageren kan onderaan deze pagina of via Facebook.

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published.