6 succesvolle brochure ideeën

6 succesvolle brochure ideeën

Brochures stralen luxe en exclusiviteit uit en zijn net even bijzonderder dan een folder. Omdat er meestal extra aandacht wordt besteed aan de vormgeving en inhoud, worden brochures vaker bewaard. Verkoop advertentieruimte om de brochure te bekostigen en laat je inspireren door de voorbeelden van DrukwerkMAX!

 1. Je eigen glossy

De Maarten, de Gerda, de Youp; wie kent ze niet? De op maat gemaakte glossy’s in navolging van de Linda zijn superorigineel als cadeau en blijvend; je gooit ze niet zo snel weg. En nu zelfs Jezus een eigen glossy heeft, kun jij natuurlijk niet achterblijven!

brochures_drukwerkmax

2. Laat je klanten watertanden

Het liefst wil je een menukaart die net zo aantrekkelijk is als de gerechten die erop staan. Heb je een uitgebreid aanbod aan dranken en happen? Met een mooie brochure laat je je klanten watertanden.

brochures_drukwerkmax

brochures_drukwerkmax

3. Etaleer je producten

Al jarenlang weten kinderen dat ie een maand voor Sinterklaasavond op de deurmat ligt: de Intertoysgids. Een vuistdikke brochure vol met nieuw speelgoed om aan de goedheiligman te vragen. Een mooie catalogus is de ideale manier om je producten te etaleren. Of het nou om speelgoed, boeken of reizen gaat; besteed aandacht aan een mooie uitvoering, zodat mensen hem bewaren.

brochures_drukwerkmax

 

4. Tentoonstellingen, plattegronden en informatie

Goede brochures in een museum zijn goud waard. Leid je bezoekers rond langs verschillende verdiepingen, prijs een nieuwe tentoonstelling aan of geef informatie over de rijke historie van het gebouw. Verkoop de brochures voor een klein bedrag bij de ingang, of nog leuker: geef ze gratis mee.

brochures_drukwerkmax

 

5. Presenteer je bedrijf

Heb je een nieuw bedrijf? Zet jezelf op de kaart met een mooie brochure. Stel jezelf voor en zorg voor compacte, heldere informatie. Kies daarbovenop voor een te gek design en maak een onuitwisbare indruk!

brochures_drukwerkmax brochures_drukwerkmax

6. Deel wedstrijdmagazines uit

Elke thuiswedstrijd verspreidt Feyenoord een wedstrijdmagazine onder al hun supporters. Het magazine bevat naast het officiële speelprogramma toelichting op de wedstrijden en spannende verslagen. Een mooie manier om supporters aan je club te binden!

brochures_drukwerkmax

Zoals je ziet zijn er massa’s leuke voorbeelden van mooie brochures. We hopen dat we je genoeg hebben geïnspireerd om je eigen brochure te ontwerpen! Laat je het ons weten als je zelf nog briljante brochures tegenkomt?

Bestel nu je brochures bij DrukwerkMAX!

Tot de volgende blog,
 Het DrukwerkMAX-team

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *