7 redenen waarom memoblokken bedrukken een must is!

7 redenen waarom memoblokken bedrukken een must is!

Waar zou je zijn zonder memoblokken? Zonder to-do-lijstjes, boodschappenlijstjes of aantekeningen die je elk moment moet kunnen neerkrabbelen? Nergens toch? Lees waarom memoblokken bedrukken een must is voor ieder kantoor en hoe je ze als bedrijf slim gebruikt.

1. Memoblokken als relatiegeschenk

Bij DrukwerkMAX zijn memoblokken een veel besteld product. Dat komt omdat ze door vrijwel iedereen worden gebruikt (wie houdt er niet van?) en omdat ze voordelig zijn. Daarbij zijn memoblokken niet alleen geschikt om binnen jouw eigen bedrijf te gebruiken, maar zijn ze ook ideaal om uit te delen. Op hoe meer bureaus jouw memoblok ligt te pronken, hoe beter dit is voor jouw branding.

Sticky-notes-sushi

2. Nooit meer iets vergeten

Druk druk DRUK. Heb je zoveel aan je hoofd dat je afspraken vergeet of kleine klusjes blijven liggen? Met voldoende memoblokken binnen handbereik zijn zulke problemen verleden tijd. Maak ’s ochtends een to-do-lijstje en werk die af of noteer direct belangrijke data of boodschappen. Dat verminderd misschien niet de drukte, maar wel de drukte in jouw hoofd.

sticky-notes-tetris

3. Laat een bericht achter

Krijg je voor de zoveelste keer op je kop van je collega omdat je bent vergeten een bericht of terugbelverzoek door te geven? Verbeter je leven en noteer ze voortaan direct op de zelfklevende memoblokken van DrukwerkMAX en plak ze op zijn of haar scherm. Op die manier blijft de boodschap wel plakken.

sticky-note-message

4. To do & to read

Memoblok bedrukken? Kies dan vooral de zelfklevende variant. Die blaadjes kun je namelijk voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als plakkertjes in een boek, voor de passages die je beslist nog eens moet lezen.

sticky-note-film2

5. Memo-rabele kunstwerken

De echte creatievelingen onder ons kunnen natuurlijk helemaal los met hun memoblok. Bekijk deze memo-rabele kunstwerken maar eens. Een aanwinst voor ieder kantoor! En wist je dat je ook een geweldige bedrijfsanimatie met memoblokken kunt maken?

sticky-note-art

6. Een persoonlijke noot

Een saaie brief, factuur of offerte de deur uit? Personaliseer hem met een handgeschreven briefje. Je klanten zullen die persoonlijke noot/notitie waarderen! Lees hier meer over in het blog: 7 tips om met een ansichtkaart je omzet te verhogen.

sticky-note-disk

7. Memoblok bedrukken voor hoogvliegers

Last but not least: wat is een kantoor zonder te moeten bukken voor langsscherende papieren vliegtuigjes? Bedruk memoblokken in je eigen huisstijl en kies je eigen kleuren en logo. En laat zo je naamsbekendheid grote hoogtes bereiken.

Memoblok bedrukken

Ben jij ook creatief met memoblokken? Laat dan hieronder jouw beste tip achter en wie weet verschijnt hij in een volgend blog!

Nog even zin om te lachen?

https://youtu.be/y7fWYxRq34g
https://youtu.be/yt-VmtV6mKY

sticky-leaveamessage

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *