A Smile in the Mind

A Smile in the Mind

Dit boek toont voorbeelden uit veertig jaar “witty thinking” van meer dan 500 ontwerpers. In het boek staan honderden visuele voorbeelden en interviews met ‘s werelds beste ontwerpers en art directors en denkers.


WIN: 2x A Smile in the Mind


Witty Thinking is het gebruik van humor in een verscheidenheid van ontwerpen. De vorm is de ene keer grafisch maar het kan ook een product zijn. Het kan een ontwerp zijn van huisstijl tot een digitaal platform tot zelfs kunstwerken. Naast al de voorbeelden van ontwerpen met humor bevat het boek ook interviews met meer dan 20 van ‘s werelds top-ontwerpers, waaronder Ivan Chermayeff, Milton Glaser, John Gorham en Alan Fletcher.

Kortom ‘A Smile in the Mind’ is een essentieel sourcebook van recente ontwerpen evenals een viering van klassieke werk, uitgegeven door hedendaagse experts, met de hulp van de belangrijkste professionals uit het veld.

Maak kans op het boek A Smile in the Mind!
Ga naar actie.drukwerkmax.nl/a-smile-in-the-mind/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 24 mei en 13 juni 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 23 mei 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €30,-

drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_07 drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_08 drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_01 drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_03 drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_04

drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_05 drukwerkmax_boek_a_smile_in_the_mind_06

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *