Alles is mooier in de zomer: 5 tips voor zomerse ontwerpen

Alles is mooier in de zomer: 5 tips voor zomerse ontwerpen

Laten we voor het gemak maar even vergeten dat het de halve zomer heeft geregend. Als de zomer niet naar ons komt, dan halen we hem toch gewoon hierheen? De zomer haalt het beste in mensen naar boven. Als de zon schijnt is iedereen vrolijk, en met een beetje mazzel ga je lekker met vakantie.

Misschien kom je net terug van een tropische bestemming, waar je niets anders hebt gedaan dan ijskoude cocktails drinken in de zon op een hagelwit zandstrand. En is dat niet precies wat je terug zou willen zien in een zomers ontwerp? Laat je inspireren door de  zomerse ideeën van DrukwerkMAX.

Ice, ice, baby!

Wat is een zomer zonder ijs? Download gratis honderden graphic designs van overheerlijke ijsjes.

drukwerkmax-ontwerptips-zomer

Zomerdromen

Zie je het al voor je? Jij in die hangmat, onder de wuivende palmbomen. De zon brandt op je gezicht en op de achtergrond hoor je de golven van de zee zachtjes kabbelen. Voor de mooiste strandfoto’s hoef je gelukkig niet langer te zoeken.

Het zonnetje in huis

Natuurlijk mag hij niet ontbreken: de zon. Met deze honderden gratis afbeeldingen breng je onherroepelijk de zomer in je ontwerp.

Words, words, words

Hoewel je geneigd bent te denken dat de zomer het sterkst naar voren komt door middel van beelden, kun je ook een hoop doen met het lettertype dat je gebruikt. Kies een van de gratis 60 mooiste zomerse lettertypes van 2015 en maak je ontwerp helemaal af!

Feest!

Of het nou om een pool party gaat, een picknick of een strandfeest; de zomer is het perfecte moment voor feestjes. Maak indruk met deze gratis designs voor zomerse uitnodigingen en bouw een onvergetelijk zomerfeest!

Bergen gratis zomerse beelden

Nog niet gevonden wat je zocht? Op sites als Freepik en All free download barst het van de zomerse gratis graphics die je voor je ontwerp kunt gebruiken. Van cocktails tot zonsondergang, van palmbomen tot kokosnoten; zoek en gij zult vinden.

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published.