An offer they can’t refuse!

An offer they can’t refuse!

Een goede offertemap is goud waard. Het is niet alleen behoorlijk handig als het om bundelen en aanbieden van informatie gaat, presentatiemappen worden doorgaans tot lang na een zakelijke kennismaking gebruikt. Een mooie manier dus om als bedrijf zichtbaar te blijven op het bureau van de klant.

Hoe kun je alles uit je offerte- en presentatiemap halen? Hierbij een paar handige tips voor een map they can’t refuse… and resist.

Smoelenboek op je map
Gezichten blijven bij. Waarom print je dus niet jouw collega’s met hun olijke hoofden op de offertemap? Zo blijven jullie als bedrijf – bijna letterlijk – op het netvlies van een partner of potentiële klant gebrand.

De juiste dikte
Handig dat je klant alle informatie bij de hand heeft, maar houd wel rekening met de hoeveelheid papier die je meegeeft. Niemand heeft baat bij een uitpuilende map. Niet zo netjes. Eigenlijk gewoon onhandig. Bestel de offertemap met de juiste rugdikte zodat alle folders en blaadjes er goed inpassen. Simpel toch?

Visitekaartjeshouder
Als je wilt dat je zakelijke relatie op elk moment bij jouw gegevens kan, kies dan voor een visitekaarthouder. Dit aparte vakje voor je contactgegevens is chique en slim. Zijn jullie als bedrijf niet zo van de visitekaartjes? Dan druk je de gegevens toch rechtstreeks op de map. Weer eens wat anders.

Kunst aan de binnenkant
Gaat je bedrijf gekenmerkt door bijzondere artwork? Hebben jullie een typerend kunstwerk op kantoor hangen? Mooie beelden aan de binnenkant van de presentatiemap werken verrassend. Alsof je een colbertje uittrekt met een spannende, kleurige voering.

Ben je klaar om je eigen offertemap te maken? Laat ons weten of je zelf nog mooie ideeën hebt en deel ze hieronder!

Het team van DrukwerkMAX

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *