Around the World

Around the World

Around the World is misschien wel het coolste boek voor mensen met een infographic fetish en ook nog nieuwsgierig zijn naar de wereld van vandaag.


 WIN: 2x Around the World


Het boek Around the World staat vol met onderwerpen zoals de Titanic, 11 september en Fukushima, rare eetgewoonten, de Olympische Spelen en internet providers. Het boek is niet alleen grappig, maar het is zeker zeer interessant en mooi. En voor grafisch ontwerpers is het erg inspirerend.

Maak kans op het boek Around the World!
Ga naar actie.drukwerkmax.nl/around-the-world/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 9 februari en 29 februari 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 29 februari 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

Around the World_winactie_drukwerkmax Around the World_winactie_drukwerkmax Around the World_winactie_drukwerkmax Around the World_winactie_drukwerkmax Around the World_winactie_drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *