Boekenlegger drukken: het nuttigste relatiegeschenk

Boekenlegger drukken: het nuttigste relatiegeschenk

Op zoek naar een voordelig, maar toch leuk relatiegeschenk? Een product dat iedereen gebruikt en waarmee je van alles kunt? Dan is een boekenlegger drukken the way to go. Hierop kun je niet alleen je belangrijkste (bedrijfs)informatie kwijt, maar ook allerlei leuke extra’s. Ontdek de vele mogelijkheden in dit blog van DrukwerkMAX.

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Promotie

Jouw bedrijf of product promoten? Bij andere bedrijven of juist het grote publiek? Dan is professioneel drukwerk in eigen huisstijl onontbeerlijk. En natuurlijk kies je het liefst voor middelen die niet direct in de papierbak belanden. Boekenleggers zijn echte hebbedingen die vrijwel iedereen gebruikt. Plaats op de ene kant je belangrijkste informatie en op de achterzijde iets leuks zoals een rebus, slogan, kleurplaat, et cetera. Informatie die niemand nog vergeet!

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Infographics

Misschien heb je deze trend gemist, maar infographics zijn hip, hot and happening. Het is dé manier om op visueel aantrekkelijke wijze veel informatie te delen. Bijvoorbeeld over jouw bedrijf, onderzoek, stage of werkervaring. Dankzij de infographic kun je het ook op een kleine boekenlegger allemaal kwijt.

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Entreebewijs

Organiseer je binnenkort een groot evenement of een belangrijke bijeenkomst? Dan is het leuk als je entreebewijzen ook na afloop worden gebruikt. Zo wordt je minder snel vergeten. Druk je toegangsbewijs op een boekenlegger en klanten denken zelfs op vakantie nog aan je! Eventueel kun je op de achterzijde van de boekenlegger extra informatie kwijt zoals het dagprogramma of contactgegevens.

Plantenkaartje

Ze zijn niet meer weg te denken: moestuintjes. Mede dankzij de moestuintjes-actie van Albert Heijn kweekt iedereen tegenwoordig zijn eigen groente en kruiden. Daarvan maak jij natuurlijk slim gebruik bij het drukken van je promotiemateriaal. Met een puntje aan één zijde tover je een boekenlegger razendsnel om tot plantenkaartje. Laat voldoende blanco ruimte over voor de groentesoorten en plaats aan de andere kant je bedrijfsgegevens.

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Liniaal

Een boekenlegger drukken is zo leuk omdat je er alle kanten mee op kunt. Welk idee je ook hebt, vrijwel alles kan. Houd jij je in je werk bezig met rekenen en meten? Of geldt dit voor jouw klanten? Dan zijn boekenleggers met een liniaal een zeer gewild relatiegeschenk en promotiemiddel! Altijd handig.

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Boekenlegger drukken als hulpmiddel

Boekenleggers drukken heeft een dubbele functie: enerzijds functioneel, anderzijds promotioneel. Wist je dat boekenleggers ook regelmatig gebruikt worden als leeshulpmiddel? Zeker na een lange dag werken, raken de ogen vermoeid en helpt het om teksten regel voor regel te lezen. Een rustige, effen boekenlegger help daarbij. Maar natuurlijk wel een boekenlegger in jouw kleur en met jouw contactgegevens achterop!

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Boekenlegger_bedrukken_drukwerkmax

Is een boekenlegger jouw ideale promotiemiddel of relatiegeschenk? Dan zit je bij DrukwerkMAX goed. Wij helpen je graag om jouw ideeën om te toveren tot een prachtig product. Zowel standaard boekenleggers als boekenleggers met afwijkende formaten of afwerkingen. Neem voor meer informatie contact met ons.


Boekenleggers drukken


Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

There are 2 comments for this article
  • DrukwerkMAX
   DrukwerkMAX at 4:11 pm

   Dankjewel voor je comment en tip! Erg fijn om te lezen dat je onze beelden leuk vindt. Onze foto’s komen meestal van Pinterest. In onze volgende blogs zullen wij de bronvermelding erbij zetten!

   Met vriendelijke groet,
   Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *