Ceizer: Oh Yes

Ceizer: Oh Yes

Bestel nu en maak kans op een gesigneerd exemplaar van Ceizer: Oh Yes!

Oh Yes is het tweede boek van Pieter Ceizer. Ceizer is een typograaf en kunstenaar die in Parijs woont. De stijl van de typografische illustraties geven de woorden van Ceizers kracht maar ook humor. Zijn levendige typografische stijl kenmerkt zich door een sterke relatie met handgeschreven tekst; zijn werk wordt gebruikt door verschillende grote merken zoals Absolut Wodka en Colette in Parijs. Het boek is naast een mooie inspiratiebron voor typografie ook een boek waar je vrolijk van wordt.


WIN 2x: Ceizer: Oh Yes!


Deze hardcover toont in 136 pagina’s een aantal aansprekende voorbeelden van typografie, prints en schilderijen van Studio Ceizer. Niet te missen voor liefhebbers van typografie, voor designers en boekfanaten. Speciaal voor die laatste groep: de omslag is voorzien van een goudfolie-bedrukking, het binnenwerk is gedrukt op 160 grams gesatineerd papier.

Maak kans op Ceizer: Oh Yes!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/oh-yes en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 2 januari en 22 januari 2018. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 22 januari 2018. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €30,-

grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designengrafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen grafisch inspiratieboek ceizer: oh yes ontwerpen designen

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *