Concrete Amsterdam: Let the Work do the Talking

Concrete Amsterdam: Let the Work do the Talking

Vanwege hun 10-jarig bestaan bracht Concrete Amsterdam 10 jaar geleden het boek ‘The World According to Concrete’ uit. Nu, 10 jaar later, vinden ze dat het tijd is om hun beste werk tot nu toe te verzamelen in een nieuw portfolio boek.


WIN: 2x Let the Work do the Talking


Het boek ‘Let the Work do the Talking’ geeft een prachtig overzicht van projecten die Concrete Amsterdam de afgelopen 20 jaar heeft gerealiseerd. 10 jaar geleden werkten ze nog voornamelijk voor projecten in Nederland. Nu komen de meeste opdrachten uit het buitenland.

Concrete ontwerpt de mooiste restaurants, hotels en winkels in heel de wereld, en wij als Nederlanders mogen daar best een beetje trots op zijn. Concrete Amsterdam is onder meer bekend van het design van de Supperclub, citizenM Hotels en de MENDO bookstore. Recent bekend werk is het ontwerp voor de nieuwe restaurantketen HappyHappyJoyJoy.

Omdat bijna geen enkele pagina gevuld is met tekst, laat Concrete dit keer het werk het woord doen.

Maak kans op het boek Let the Work do the Talking!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/let-the-work-do-the-talking/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 26 juli en 22 augustus 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 22 augustus 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €30,-

drukwerkmax_boek_concrete_02 drukwerkmax_boek_concrete_04 drukwerkmax_boek_concrete_07 drukwerkmax_boek_concrete_10

drukwerkmax_boek_concrete_01 drukwerkmax_boek_concrete_03 drukwerkmax_boek_concrete_06 drukwerkmax_boek_concrete_09

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *