Copy Paste – Puur plagiaat of puur toeval?

Copy Paste – Puur plagiaat of puur toeval?

Boeken over advertising zijn vaak een perfecte bron van inspiratie. Niet alleen qua design en concept maar ook qua copywriting. Copy Paste geeft een mooi beeld van hoe er in de wereld van de reclamebureaus – al of niet toevallig – plagiaat wordt gepleegd.


WIN: 2x “Copy Paste”


Copy Paste laat het aan de lezer om te beoordelen of er sprake is van “copy-paste” en daardoor is het boek een soort visuele les in originaliteit.

Het boek toont ruim zeshonderd campagnes en vergelijkt die met driehonderd originele concepten. Bij elke campagne roept het de vraag op: is het toeval, of schaamteloos plagiaat? Om te beslissen, moet je dit boek wel op z’n minst twee keer doorkijken.

Maak kans op het boek Copy Paste

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/copy-paste/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 25 oktober en 14 november 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 14 november 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

copy_paste_drukwerkmax

 

 

winactie_boek_copy_paste_drukwerkmax

 

 

winactie_boek_copy_paste_03_drukwerkmax

 

 

winactie_boek_copy_paste_04_drukwerkmax

 

 

winactie_boek_copy_paste_05_drukwerkmax

 

 

winactie_boek_copy_paste_06_drukwerkmax

 

 

winactie_boek_copy_paste_07_drukwerkmax

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *