De kracht van het herhalen

De kracht van het herhalen

Bij sommige projecten ben je als ontwerper op zoek naar patronen. Maar hoe maak je een goed en passend patroon? Het praktisch handboek Designing Patterns biedt deskundig advies over hoe je een tijdloos en elegant patroon kan ontwerpen.


 WIN: 2x Designing Patterns


In dit boek laat Lotta Külhorn je zien hoe je het beste de technieken kan gebruiken voor het maken van patronen. Met behulp van foto’s en persoonlijke anekdotes, legt ze uit hoe ze werkt, wat haar inspireert, en waarom randen zijn net zo belangrijk als midden van een patroon.

Van het concept tot het aanbrengen van ingewikkelde details, dit boek belicht alle facetten voor het ontwerpen van patronen. De meegeleverde cd bevat templates voor tien voorbeeldprojecten, die zowel beginners als professionals kunnen gebruiken om te experimenteren en zelf uiteindelijk een perfect patroon te ontwerpen

Maak kans op het boek Designing Patterns!
Ga naar actie.drukwerkmax.nl/designingpatterns en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 19 november en 7 december 2015. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 7 december 2015. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_0 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_1 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_3 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_4 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_5 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_6 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_7 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_8 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_9 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_10 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_11 drukwerkmax_winactie_boek_designing_patterns_12

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *