De meest kleurrijke huizen op aarde

De meest kleurrijke huizen op aarde

In Nederland zijn huizen vaak eentonig van kleur: bruin, grijs, wit en met hier en daar een kleine uitspatting in de vorm van een aardekleurig tintje geel. Hoe anders is dat bij onderstaande huizen! Hier is het een fel en kleurrijk palet wat de klok slaat. Dat is nog eens gezellig thuiskomen. Voordat je zelf met een pot blauwe verf en wat kwasten op de ladder springt: er zijn wel wat praktsiche redenen waarom dit soort kleurrijke gevels niet in elke straat staan. Je kunt je voorstellen dat het onderhoud van zo’n gekleurd huis een stuk meer tijd en geld kost dan de standaard baksteen. Daarnaast maken verffabrikanten ook niet de verf die bestand moet zijn tegen zware decemberstormen en hete zomerdagen, in alle kleuren. Maar daarom is het des te meer genieten van deze huizen die wel staan te schitteren in het straatbeeld!

Heb je na het zien van deze foto’s behoefte aan wat meer kleur in je leven? Kijk dan eens bij onze flyers, folders of brochures.

drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen drukwerkmax-inspiratie-kleurrijke-huizen

 

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *