Deluxe – Foliedruk en blinddruk

Deluxe – Foliedruk en blinddruk

Het inspiratieboek Deluxe gaat dieper in op een paar bijzondere druktechnieken waaronder foliedruk en blinddruk.

Grafisch ontwerp en drukken zijn van nature nauw met elkaar verbonden. De keuze die je maakt voor een bepaald druktechniek kan jouw ontwerp een extra magie meegeven in het eindresultaat. Grafische ontwerpers hebben de kennis van verschillende druktechnieken waardoor ze creatiever kunnen zijn en daardoor een opvallend eindresultaat kunnen creëren.


WIN 2x: Deluxe


Deluxe gaat dieper in op een paar bijzondere en veel gebruikte druktechnieken waaronder foliedruk en blinddruk, zowel opliggend als verzonken (embossing en debossing). Aan de hand van een aantal projecten laat het boek je zien hoe je deze technieken kunt toepassen. Een uitdaging voor jou als lezer om kennis om te zetten in inspiratie.

Maak kans op Deluxe!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/deluxe-2 en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 13 november en 3 december 2018. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 3 december 2018. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax deluxe-foliedruk en blinddruk-drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *