Designing News – Francesco Franchi

Designing News – Francesco Franchi

Het media- en nieuwslandschap verandert met de snelheid van het licht. Veel journalisten en nieuwsmakers lijken moeite te hebben om richting te bepalen. Gelukkig is er in ieder geval 1 man met een visie. Deze man heet Francesco Franchi, editorial and info graphic designer.


 WIN: 2x het boek Designing News


In Designing News, Franchi vertelt ons letterlijk: “de fundamentele veranderingen die gaande zijn in de digitale industrie in relatie met de verwachtingen van de consument”. Benieuwd wat de veranderingen zijn? Bestel dan dit boek, met dit vreemde formaat – wellicht een verwijzing naar tabloid formaat van kranten.

Maak kans op het boek Designing News!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/designingnews en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je geplaatst hebt tussen 28 juli en 17 augustus 2015. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 17 augustus 2015. Winnaars ontvangen dinsdag 18 augustus 2015 persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €50,-

 

DrukwerkMAX Designing news 1 DrukwerkMAX Designing news 2 DrukwerkMAX Designing news 3 DrukwerkMAX Designing news 4

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *