DIY: 10x Handgeschreven Valentijnscadeaus

DIY: 10x Handgeschreven Valentijnscadeaus

Een handgeschreven briefje met “Ik hou van je” zegt meer dan welk cadeau dan ook. Wij hebben een aantal leuke DIY Valentijn-ideeën gevonden waarmee je extra kunt uitblinken met je eigen handschrift en een bijzonder en uniek cadeau kunt maken voor jouw geliefde! Tijd om je echte Valentijnskleuren te laten zien!

1. Zeg het met ballonnen

Met een paar ballonnen en een stift kun je snel een persoonlijk cadeau in elkaar flansen. Kies voor roze en rode ballonnen en een zilverkleurige stift en je creëert al snel een traditionele uitstraling.

1 handlettering op valentijns balonnen

2. Vintage garenspoeltje

Antiek papier en een (houten) garenspoeltje vormen de basis van dit mooie handgemaakte Valentijnscadeau! Met een mooi handlettertechniek kun je een korte boodschap opschrijven voor je geliefde! Lees hier hoe je dit kunststukje stap voor stap kunt maken.

2 handlettering spool

3. Zeg het met kleurrijke koekjes

Gesprekken nemen een kleurige wending met deze kleurrijke koekjes met letters! Wat je ook wilt zeggen: met deze koekjes spat je liefde (en je enthousiasme voor kleurrijke koekjes) er in ieder geval van af! Hier ontdek je hoe je zelf de koekjes kunt maken!

Gradients cookies hearts

4. Je eigen handschrift op cadeaupapier

Schrijf een persoonlijk berichtje of de tekst van je favoriete liedje op een stuk cadeaupapier of kraft-papier en gebruik dit papier om je Valentijnscadeau mee in te pakken. Je slaat dan twee vliegen in één klap; je verpakt je cadeau op een originele manier en je persoonlijke boodschap is al meteen duidelijk!

Lettering gift wrap

Lettering gift wrapping paper

5. 52 redenen waarom ik van je hou

Speelkaarten zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om op een speciale manier cadeau te doen. Schrijf op elk kaartje één reden op waarom je van je partner houdt en maak vervolgens in elk speelkaart 2 gaatjes. Bindt het vast met ringen en jouw cadeau is klaar!

Laat bij ons je speelkaarten bedrukken! Zorg dat je in je ontwerp ruimte reserveert om te schrijven. Wil je het cadeau voor jezelf maken? Dan kun je er ook voor kiezen om een bestaande set speelkaarten te gebruiken. Lees hier hoe je dan dit cadeautje kunt maken.

52 things i love about you

6. Snoepdoos van krijtbord

Het traditionele snoepdoosjes in de vorm van een hartje kun je nog persoonlijker maken! Verf het doosje met krijtbordverf en je kunt er je eigen persoonlijke tekst op schrijven. Met een mooi handlettertechniek kun je het favoriete snoepdoosje van je vriend of vriendin veranderen in een uniek cadeau! Hier lees je hoe je dat doet!

Chalkboard-Heart-Candy-Boxes

7. Handgeschreven Multiplex-bord

Jouw Valentijns-boodschap wordt een uniek element in je interieur. Alles wat je nodig hebt is een stuk multiplex, verf en jouw mooiste handlettertechnieken! Lees hier hoe je dit maakt!

lywood handlettering

8. Verlicht Multiplex-bord

Heb je nog oude kerstverlichting liggen? Met een boor en wat kerstlichtjes kun je een multiplex bord voorzien van een romantisch woord dat echt schittert! Lees hier hoe je dit zelf kunt maken.

DIY-plywood-love-sign_thumb

9. Envelop met voering

Ben je op zoek naar dé perfecte manier om je liefdesbrief te versturen, dan weten wij wel raad! Met je eigen tekst aan de binnenkant van de envelop maak je jouw liefdesbrief namelijk extra persoonlijk en uniek! Wij helpen je een handje en hebben hier gevonden hoe je dit kunt doen!

diy envelop liners

10. Een hartvormige krijtbord

Zaag een stuk hout in de vorm van een hartje en beschilder dit met krijtbordverf! Gebruik hiervoor niet standaard zwarte krijtbordverf maar ga juist voor een rode kleur! Met een leuk tekstje op dit bordje heb je jouw Valentijns-boodschap!

valentines krijtbord

Met welk cadeau ga jij je Valentijn mee verrassen? Laat het ons weten in een reactie!

Het DrukwerkMAX-team

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *