DIY: Minimalistische Valentijnskaarten!

DIY: Minimalistische Valentijnskaarten!

Het is weer bijna Valentijnsdag, bij uitstek de dag om je geliefde extra in het zonnetje te zetten en hem of haar te verrassen met iets leuks, iets liefs, iets creatiefs! Hoe? Met een zelfgemaakt Valentijnskaartje! Tegenwoordig zijn minimalistische kaarten helemaal hot and happening. Hoe minder, hoe beter. En dat betekent dat het maken van Valentijnskaarten ook niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

minimalistische valentijnskaarten gekleurde hartjes 1

Laat zien hoe kleurrijk jouw liefde is! Knip kleine hartjes uit diverse kleuren papier of vilt en zet ze onder elkaar en naast elkaar neer. Vervolgens prik je met een naald horizontaal een aantal gaatjes in je kaart en kun je met een eindje garen de hartjes aan je kaart vastmaken. Maak het af met een handgeschreven tekst en je kaart is extra persoonlijk!

minimalistische valentijnskaarten pop up -1

Wil je een unieke en creatieve kaart maken? Maak dan een pop-up kaart! Print bovenstaande template op gekleurd papier, snij het op de juiste plekken uit (rechte lijnen), en vouw vervolgens op de gestippelde lijnen. Plak het geheel aan de binnenkant van je kaart en klaar is je pop-up kaart!

minimalistische valentijnskaarten bakje met hartjes 3

Jouw liefde is vast oneindig! Met een bakje vol kleine hartjes ziet je kaart er heel speels uit. Je kunt er net zoveel hartjes indoen als je zelf wilt. Maak van papier een envelop. Knip voor de voorkant een vierkant uit en plak hier een transparant vel. Vul vervolgens je envelopje met hartjes en plak deze vast aan je kaart. Uiteraard mag hier een zelfgeschreven tekst niet ontbreken!

minimalistische valentijnskaarten vingeradrukken 4

Een extra persoonlijk kaartje maak je met je eigen vingerafdruk en die van je geliefde. Uiteraard in de vorm van een hartje!

minimalistische valentijnskaarten kleurstalen 4

Heb je niet zoveel tijd, maar wil je toch een persoonlijk kaartje geven? Haal dan wat kleurstalen bij de bouwmarkt en stempel of teken er met een zwarte stift wat leuks op! Op de achterkant kun je een persoonlijk tekstje neerzetten.

minimalistische valentijnskaarten envelop 5

En als je dan toch bezig bent met het maken van je eigen Valentijnskaartje, vergeet dan niet om een bijpassende envelop te maken! Je Valentijnskaartje is dan helemaal klaar.

Heb jij nog leuke idee├źn? Deel het met ons, wij horen ze graag!

Veel plezier!

Het DrukwerkMAX-team

Bron: alle afbeeldingen komen van Pinterest

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *