DrukwerkMAX producten nu ook in Prindustry Whitelabel shop

DrukwerkMAX producten nu ook in Prindustry Whitelabel shop

Het jaar 2014 had onder meer met de nieuwe 8 kleurendrukpers en de lancering van het GOMAX partnerprogramma al veel vooruitgangen voor DrukwerkMAX in petto. Nu is daar ook de samenwerking met Prindustry bijgekomen. De Whitelabelshop van Prindustry is een interessante oplossing voor lokale grafische professionals. De webshop is snel ingericht conform eigen branding en huisstijl. Alle producten uit het DrukwerkMAX assortiment zijn eenvoudig toe te voegen.

Deze maand hield Prindustry een zomertoer om mensen kennis te laten maken met de Whitelabelshop. Op donderdag 21 augustus kwamen meer dan 30 geïnteresseerden naar de bijeenkomst in Duiven, de productiefaciliteit van DrukwerkMAX. Tijdens deze middag werd veel informatie gegeven en was er ruimte voor het bespreken van verschillende details horend bij de nieuwe labelshop.

De samenwerking met Prindustry bevalt DrukwerkMAX nu al erg goed. Directeur Stephan Stergiou: “Het is erg leuk om samen te werken met Prindustry. Zij leveren hoge kwaliteit IT en wij hoge kwaliteit offset drukwerk. Verder zijn beide bedrijven goed geautomatiseerd. Orders die op de webshop besteld worden, worden automatisch verwerkt. Grafische ondernemers en eindklanten hebben doorlopend inzicht in de voortgang van de order.”

“De webshop is onderdeel van het GOMAX partnerprogramma. Hiermee kunnen wij samen met grafische professionals het MKB nog beter bedienen.” Dit partnerprogramma is zo opgesteld dat hoge kwaliteit drukwerk en betrouwbaarheid centraal staan. Ook is er sprake van andere diensten, zoals de Leads4pro module. Hierbij worden interessante leads aan partners doorgespeeld door DrukwerkMAX. Ook ontvangen partners extra marketing ondersteuning waarbij zij op een lokaal niveau nog beter kunnen opereren. Bekijk hier meer informatie over GOMAX.

Hoewel het partnerprogramma en de Whitelabelshop meer gericht zijn op de zakelijke wederverkoper, laat DrukwerkMAX weten niet de belangrijkste focus te verliezen. “Uiteindelijk draait het bij DrukwerkMAX om echte kleuren. Als enige online aanbieder met een eigen 24 uur offset productie hebben we onze naam hoog te houden. Wij drukken zoals drukken bedoeld is, hoge kwaliteit offset staat bij ons voorop.”

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *