Een bureau onderlegger is een must!

Een bureau onderlegger is een must!

Wat zou jij doen met een miljoen? Een huis kopen? Een vliegtuig? Wij zouden een bureau onderlegger kopen. Niet omdat het duur is maar omdat je met een miljoen veel zaken hebt om te regelen!

Serieus, dit is geen grap. Hieronder lees je waarom een bureau onderlegger je eerste investering moet zijn na het winnen van de loterij.

Agenda onder je neus

Misschien dat je inmiddels bent overgegaan naar een digitale versie van je agenda (je hebt de nieuwste smartphone net thuis afgeleverd gekregen). Maar om de dagen en weeknummers van de maand altijd bij de hand te hebben is een ouderwetse maandagenda onder je neus gewoon heel hard nodig. Ga na: je wordt non-stop gebeld en gemaild.

bureauonderlegger_drukwerkmax

Onderlegger als kladblok

Het geld van de loterij investeer je natuurlijk weer in die nieuwe start-up die dan vervolgens moet uitgroeien tot een internationaal miljardenbedrijf. Want wat kun je nou met een miljoen?

Om tot dat ene gouden idee te komen heb je wel een kladblok bij de hand nodig. En toevallig fungeert zo’n onderlegger daar uitstekend voor.

bureauonderlegger_drukwerkmax

Adressen van stakeholders

Als je dan eenmaal aan het hoofd staat van een miljardenbedrijf noem je betrokkenen niet meer ‘betrokkenen’ maar zijn dat ‘stakeholders’. Afspraken worden ‘meetings’ en vrije momenten worden ‘time slots’.

Handig wel om die adressen en belangrijke telefoonnummers onder elkaar te zetten op zo’n bureau onderlegger. Scheelt weer tijd. En je weet het… time is money.

Oefeningen op onderlegger

Inmiddels zit je tot je nek in meetings met stakeholders. Geen enkel time slot om een rondje te rennen of naar de sportschool te gaan. Daarom gebruik je de bureau onderlegger voor het inplannen van de rek- en strekoefeningen die je achter je bureau doet. Tijd$be$parend.

Bestel nu je eigen bureau onderlegger voor 2017!

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *