Een streepje voor met de juiste verpakking

Een streepje voor met de juiste verpakking

Cliché #1. “Beauty is only skin deep”. Een open deur, en bovendien niet helemaal juist. Stel, je bent de maker van een product en dat product is prima, maar nou ook weer niet zo bijzonder dat mensen er voor in de rij gaan staan – wat doe je dan?

Dat brengt ons bij cliché #2, van reclame-goeroe Ogilvy: “If you don’t have a real USP, use showmanship”. Vrij vertaald: als datgene wat je verkoopt uit zichzelf geen volle zalen trekt, moet je op alle andere mogelijke manieren uitpakken.


 WIN: 2x het boek Unpack Me!


Unpack Me! staat bol van de merken die door hun uiterlijk en design al een behoorlijk gun-factor hebben. Dat streepje voor kan het verschil maken tussen een verkoophit en een flop. Dat brengt ons bij het derde en laatste cliché: succes is echt een keuze.

Maak kans op het boek Unpack Me!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/unpackme en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je geplaatst hebt tussen 16 juni en 6 juli 2015. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 6 juli 2015. Winnaars ontvangen dinsdag 7 juli persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €50,-

 drukwerkmax-winactie-juiste-verpakking drukwerkmax-winactie-juiste-verpakking drukwerkmax-winactie-juiste-verpakking drukwerkmax-winactie-juiste-verpakking drukwerkmax-winactie-juiste-verpakking drukwerkmax-winactie-juiste-verpakking

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *