First Things First!

First Things First!

New Branding and Design for New Businesses

In toenemende mate zijn huisstijlen het speelterrein van creatieve buitenstaanders en nieuwe ondernemers. Voor hen is het overduideijk: een huisstijl is veel meer dan een extra’tje, het hoort bij de ziel van een bedrijf. Dat vraagt om een hele andere aanpak, waarbij gebaande paden bewust gemeden worden.


WIN: 2x ‘First Things First!’


Het prachtige boek First Things First! neemt de lezer  mee langs allerlei voorbeelden – van bedrijven met hun eerste huisstijl, maar evengoed van bedrijven met de nodige ervaring op creatief gebied. Een zeer verfrissende kijk op corporate design.

Maak kans op het boek ‘First Things First!’

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/first-things-first/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 6 december en 2 januari 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 2 januari 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,- drukwerkmax_winactie_boek_first_things_first_01drukwerkmax_winactie_boek_first_things_first_02drukwerkmax_winactie_boek_first_things_first_03drukwerkmax_winactie_boek_first_things_first_04drukwerkmax_winactie_boek_first_things_first_05drukwerkmax_winactie_boek_first_things_first_06

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *