Futura: the Typeface

Futura: the Typeface

Dit boek is een bijzonder onderzoek naar een van de meest populaire lettertypen ooit gemaakt, de Futura. Dit jaar viert deze bijzondere letter zijn 90e verjaardag; het verhaal van Futura is op z’n zachtst gezegd fascinerend.


WIN 2x Futura: the Typeface


De oorsprong van de Futura ligt bij de Bauhaus-stijl. Het boek vertelt hoe de ‘levensloop’ van de Futura zich daarna ontwikkelde: van een destijds radicaal ontwerp naar een symbool van degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze stijlvolle en tijdloze letter is het meer dan waard om te worden herontdekt en gevierd, zeker ook in hedendaagse vormgeving.

Maak kans op Futura: the Typeface!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/futura-the-typeface-2 en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 31 juli en 20 augustus 2018. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 20 augustus 2018. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €50,-

grafisch inspiratieboek futura font lettertype drukwerkmax 2 grafisch inspiratieboek futura font lettertype drukwerkmax 3 grafisch inspiratieboek futura font lettertype drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *