Graphic: 500 Designs that Matter

Graphic: 500 Designs that Matter

Een schitterend overzicht van 500 van de meest iconische grafische ontwerpen, dat is wat dit boek te bieden heeft. Van de begintijd van mechanische reproductie tot het heden, het is er allemaal in terug te vinden.


WIN 2x: Graphic: 500 Designs that Matter


De inhoud van dit mooie werk is ontleend aan “The Phaidon Archive of Graphic Design” en vertelt het verhaal van de rijke geschiedenis van grafisch ontwerp, vanaf de vijftiende eeuw tot nu. Een greep uit de inhoud: het Liber Chronicarum uit 1493, een poster uit de presidentscampagne van Obama, bekende logo’s van bijvoorbeeld The Rolling Stones, Yves Saint Laurent, Koninklijke Shell … teveel om op te noemen.

Het gaat hier niet alleen om de mooie plaatjes, maar vooral over de achterliggende gedachte: verbinding tussen talen en culturen door middel van typografie, vlakverdeling, beeld en kleur. Tekst en samenstelling zijn verzorgd door een wereldwijd team experts, wat bijdraagt aan de internationale insteek van dit unieke boek.

Maak kans op Graphic: 500 Designs that Matter!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/graphic-500-designs-matter/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 2 april en 22 april 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 22 april 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €22,50

winactie_drukwerkmax_graphic_designs_that_matter_7

winactie_drukwerkmax_graphic_designs_that_matter_4

winactie_drukwerkmax_graphic_designs_that_matter_6 winactie_drukwerkmax_graphic_designs_that_matter_3winactie_drukwerkmax_graphic_designs_that_matter_5   winactie_drukwerkmax_graphic_designs_that_matter_1

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *