Graphic Recording

Graphic Recording

Het is een snel groeiende trend: Graphic Recording, oftewel het tijdens een presentatie of workshop maken van een illustratie om het onderwerp toe te lichten. Dit boek vertelt je precies hoe het moet.


WIN: 2x ‘Graphic Recording’


Wil je een idee op een originele manier aan de man brengen? Teken het eerst! Alles wat je nodig hebt is een groot vel papier en een flinke viltstift. Graphic Recording laat zien hoe je met handgetekende cartoons en schema’s op een boeiende manier ideeën, voorstellen of boodschappen tot leven brengt. Anna Lena Schiller, deskundige bij uitstek, laat zien hoe het moet, met aansprekende voorbeelden en suggesties.

Maak kans op het boek ‘Graphic Recording!’

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/graphic-recording/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 3 januari en 23 januari 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 23 januari 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Het boek is binnenkort verkrijgbaar bij MENDO. Houdt onze blog in de gaten!

graphic-recording-winactie-drukwerkmax-1 graphic-recording-winactie-drukwerkmax-2 graphic-recording-winactie-drukwerkmax-3 graphic-recording-winactie-drukwerkmax-4 graphic-recording-winactie-drukwerkmax-5 graphic-recording-winactie-drukwerkmax-6 graphic-recording-winactie-drukwerkmax-7

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *