Guerrilla Advertising 2

Guerrilla Advertising 2

Wij hebben erg leuke reacties gehad op onze winacties. Omdat dit zo’n succes is, kan jij nog een keer kans maken op de leukste inspiratieboeken!

Guerrilla reclame of guerrilla marketing is de gemeenschappelijke noemer voor alles wat te maken heeft met outdoor marketing, reclame en evenementen. De kracht van deze vorm van marketing is de extra dimensie, het element van verrassing en vervreemding.


WIN: 2x het boek Guerrilla Advertising 2


Zoals het draaien van een openbare trap in een stapel boeken om mensen zover te krijgen hun ongewenste boeken te doneren. Of het veranderen van een billboard in een servet dispenser (met enorme servetten) als introductie van de McDonald’s nieuwe Big ‘n Juicy. Kijk ook vooral naar onze favoriet: de kwijlende honden van de Royal Canin campagne.

Dit boek is een creatieve mix van design, boodschap en medium. Een musthave voor iedereen die met creëren bezig is.

Maak kans op het boek Guerrilla Advertising 2!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/guerrilla-advertising-2/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 24 januari en 13 februari 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 13 februari 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Guerrilla advertising_drukwerkmax Guerrilla advertising_drukwerkmax Guerrilla advertising_drukwerkmax Guerrilla advertising_drukwerkmax Guerrilla advertising_drukwerkmax

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *