Handige beurs checklist!

Handige beurs checklist!

Een beurs is dé plek om je doelgroep en potentiële klanten te ontmoeten en te spreken. Het is daarom belangrijk dat je op de beurs goed voorbereid bent. Wij helpen je graag met een aantal leuke producten waarmee je goed voorbereid de beurs op gaat.

Beurs drukwerk

Sta je met je product of je bedrijf op een beurs? Dan is het belangrijk dat je informatie hebt liggen om aan je bezoekers te presenteren of mee te geven. Een simpele Flyer A5 of een gevouwen A5 Folder is hierbij al voldoende. Wil je het net iets mooier maken? Presenteer je product dan in een mooie afgewerkte A4 Brochure. Opvallen? Kies dan voor een Vouwkaart. Deze is makkelijk in de hand te houden en je kunt er veel informatie in kwijt. Vergeet niet om iedereen je visitekaartje mee te geven: zo kunnen ze ook na de beurs contact met je opnemen.

Gevouwen visitekaartjes drukken

visitekaartjes bedrukken

Opvallen met promotiedrukwerk

Heb je je reclamedrukwerk op orde, dan is het tijd voor promotiedrukwerk waarmee je bezoekers naar je stand kunt krijgen. Leuke producten waarmee je kunt opvallen zijn een bedrukte Regisseursstoel of een Strandstoel met jouw logo. Wil je het iets zakelijker houden? Kijk dan eens bij onze Kartonnen Statafels, hiermee ben je onderscheidend en professioneel! Met een paar Roll-up Banners en Vlaggen maak je je stand helemaal af.

Kartonnen statafel bedrukken

roll up banner bedrukkenroll up banner bedrukken

Leuke beurs geschenken

Om ervoor te zorgen dat je ook na de beurs in het vizier blijft, is het belangrijk dat je de bezoekers iets meegeeft. Denk hierbij aan producten zoals memoblokken, notitieboekjes of notitieblokken, uiteraard bedrukt met jouw echte kleuren. Deze komen altijd van pas en zijn erg gewild door bezoekers. Liever iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

notitieblok bedrukken

Met onze handige checklist ga jij voorbereid de beurs op!

Checklist

    Reclamedrukwerk met productinformatie (Flyers, Folders, Brochures)
    Drukwerk met persoonlijke contactgegevens (Visitekaartjes standaard of PVC)
    Promotiedrukwerk (Strandstoel, Regisseursstoel, Kartonnen statafel, Roll-up Banners)
    Beursgeschenken/relatiegeschenken (Memoblokken, Notitieboekjes, Notitieblokken)

Veel succes!

Het DrukwerkMAX-team

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *