Het creatiefste festival ter wereld: Burning Man!

Het creatiefste festival ter wereld: Burning Man!

Het festivalseizoen is weer begonnen! Dit betekent dat er weer veel leuke en bijzondere festivals er aan zullen komen. Wij zijn op zoek gegaan naar creatieve festivals en kwamen zo terecht bij the Burning Man! Een bijzonder festival, en dit moesten wij even met jullie delen!

Het wordt een van de meest exclusieve en creatieve festival ter wereld genoemd: het Burning Man festival in Nevada! Een cultureel festival waar het over niets anders gaat dan kunst en zelfexpressie, uitgevoerd door diverse kustenaars over de hele wereld! Een uniek festival dat je als kunstliefhebber eigenlijk een keer in je leven moet hebben meegemaakt!

Bijzonder en exclusief festival

Burning Man is niet zomaar een festival. Het is een festival dat gezien kan worden als een grote gemeenschap waar ruim 70.000 kunstenaars, artiesten en bloggers samenkomen om hun vormen van zelfexpressie te tonen.

Dit festival wordt gehouden in een afgelegen plek in de woestijn, met minimale voorzieningen. Geen mobiel bereik, geen timetable en geld heb je er niet nodig. Je waant je even in een hele andere wereld! Het mooie van dit cultuur: iedereen is gelijk, ongeacht huidskleur, religie of afkomst. Tijdens dit festival staat liefde centraal en is het belangrijk dat iedereen aan het genieten is. Niks moet, alles mag! Hoe leuk is dat?

Kleurrijk festival

Veren, glitters, maskers, pruiken en heel veel kleur! Een perfect festival om je eigen kleuren te laten zien! Daarnaast zijn ook de kunstwerken extreem bijzonder en erg uniek om te zien. Je kijkt je ogen er van uit!

En uiteraard kijkt iedereen uit naar het verbranden van “the Man”!

 

Wij inspireren je hieronder graag nog met een aantal mooie kunstwerk foto’s. Wat vind jij van dit festival? Laat het ons weten, wij horen het graag!

Het DrukwerkMAX-team

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *