History of Graphic Design Vol. 2

History of Graphic Design Vol. 2

We worden er dag in dag uit mee geconfronteerd: grafisch ontwerp is overal om ons heen, in minimalistische verpakkingen en kleurige advertenties, maar evengoed in online uitingen. Eens te meer wordt duidelijk, dat grafisch ontwerp meer is dan het overdragen van informatie: het gaat evengoed over het overdragen van de tijdsgeest.


WIN 2x: History of Graphic Design Vol. 2


In dit tweede deel van de serie rondt expert Jens Müller de meest complete rondgang door de wereld van grafisch ontwerp af. Aan de hand van 3.500 aansprekende voorbeelden en 78 bijzondere projecten laat de schrijver zien welk stempel grafisch ontwerp drukt op de hedendaagse samenleving.

Vanaf de hippie-cultuur uit de jaren ’60 tot aan zeer vernieuwende vormen van beeldtaal in het heden laat dit boek in een chronologisch overzicht zien waar design zoal toe in staat is: van een innovatieve metrokaart van New York, via huisstijlen van multinationals als Lufthansa en Citibank, tot aan handgeschreven posters.

Maak kans op dit boek!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/history-graphic-design-2/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 8 januari en 28 januari 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 28 januari 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €50,-

history of graphic design winactie 2

history of graphic design winactie 3 history of graphic design winactie 4 history of graphic design winactie 5

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *