Icons By Oscar

Icons By Oscar

Elvis. Cher. Elizabeth. Marlene. Salvador. Sommige voornamen zijn zó bekend, dat we de achternamen er vanzelf bij kunnen dromen. De fotograaf die ze allemaal voor de lens heeft gehad heet Oscar. Oscar Abolafia.


WIN 2x: Icons By Oscar


Voor veel muziek- en filmliefhebbers gelden de jaren ’60 en ’70 toch wel als een échte piekperiode. Misschien komt dat wel doordat die periode staat voor verandering en vernieuwing, met als gevolg hele nieuwe en baanbrekende creatieve uitingen. Wie zal het zeggen? Zeker is dat deze periode een hele reeks bekende wereldburgers kent die juist in die periode naam hebben gemaakt, op de langspeelplaat, op het witte doek of in het nieuws. Mede daardoor is Icons By Oscar zo’n heerlijk kijkboek dat je terugbrengt naar die tijd (of je er voor ’t eerst mee kennis laat maken). Hoe dan ook: laat je meeslepen door de unieke stijl van deze unieke fotograaf.

Maak kans op Icons By Oscar

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/icons-by-oscar en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 4 en 24  juni 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 24 juni 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €28,00.

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *