Illusive 4

Illusive 4

De vraag naar goede illustratoren blijft nog steeds groeien. Dat heeft zeker ook te maken met de toegenomen belangstelling voor illustratiewerk in reclames en andere uitingen. Illusive 4 toont het werk van zowel gevestigde namen als van nieuw talent uit de hele wereld.


WIN: 2x Illusive 4


Het boek toont de dynamiek van het vak van illustrator en het laat uiteenlopende mondiale trends zien. Daarnaast toont deze uitgave een indrukwekkende verscheidenheid aan stijlen, variërend van weelderige modeschetsen tot politieke protestbeelden. De verschillende toepassingen van de illustraties maken Illusive 4 tot een rijke bron van ideeën voor collega-illustratoren en schilders, maar evengoed voor grafische en reclameontwerpers.

Maak kans op het boek Illusive 4

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/illusive4 en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 23 augustus en 12 september 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 12 september 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €30,-

drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_01 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_02 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_03 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_04 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_05 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_06 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_07 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_08 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_09 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_10 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_11 drukwerkmax_winactie_boek_illusive_4_12

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *