Inspiratie voor dé grafisch ontwerper

Inspiratie voor dé grafisch ontwerper

Het hele internet staat er vol van, dus waarom zou je er een boek over maken – laat staan kopen? Nou… juist omdat het hele internet er vol van staat. Klikken naar inspiratie resulteert maar al te vaak in desillusie. Na een halfuurtje browsen besef je dat er veel te veel kan en dat alles wat jij kunt bedenken al een keer of 500 bedacht en uitgevoerd is – en waarschijnlijk nog stukken beter dan jij het ooit zou kunnen.


WIN: 2x het boek Start Me Up!


Voorkom dat inspireren verzandt in deprimeren en pak eens een goed vormgegeven en goed samengesteld boek, zoals Start Me Up! van Gestalten. Het staat boordevol (maar niet te vol) creatieve ideeёn voor een nieuwe generatie corporate design. Van een schoonheidssalon in Singapore tot een whisky-distilleerderij in Finland. Van logo’s tot verpakkingen. En persoonlijker dan ooit tevoren. Start Me Up! doet wat de titel je belooft.

Maak kans op het boek Start Me Up!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/start-me-up-2/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je geplaatst hebt tussen 14 februari en 6 maart 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 6 maart 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

 

drukwerkmax_winactie_boek_start_me_up_06drukwerkmax_winactie_boek_start_me_up_04drukwerkmax_winactie_boek_start_me_up_12drukwerkmax_winactie_boek_start_me_up_11

drukwerkmax_winactie_boek_start_me_up_10

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *