Kleurige en fleurige tuin? Gebruik tuinposters!

Kleurige en fleurige tuin? Gebruik tuinposters!

Het is zomer, de zon schijnt en vanonder een parasol geniet je van het warme weer en het prachtige uitzicht. Hoewel… Dat uitzicht valt een tikje tegen. Nippend aan een glas water kijk je eens rond in je achtertuin. De saaie schuttingen van de buren staren somber terug. Tijd voor een oppepper! Geef je tuin meer kleur, diepte en sfeer met tuinposters van DrukwerkMAX.

Waterbestendige accessoires

In huis is het eenvoudig om je interieur een frisse look te geven. Een schilderijtje hier, een fotolijstje daar… Met wat kleurrijke accessoires maak je van iedere saaie kamer zo een tijdschriftwaardige ruimte. In de tuin is dat veel lastiger. In ieder geval in de Hollandse tuin. Want die toffe poster is binnen een week weggeregend en de kussentjes beschimmeld. Niet echt sfeerverhogend. De juiste tuinaccessoires moeten dus tegen weer een wind bestand zijn. Tuinposters bijvoorbeeld! Daarmee geef je je tuin direct een zonnige look. Zelfs als het regent.

Op vakantie in eigen tuin

Op vakantie in eigen land? Hoezo? Jij viert dit jaar gewoon vakantie in eigen tuin. Met onze tuinposters hoef je de sfeer van jouw favoriete vakantieland namelijk echt niet ver te zoeken. Uitzicht op een helderblauwe zee? Een zwoel Mediterraans terrasje? Binnen een paar dagen is jouw uitzicht precies hoe je hem zelf graag ziet.

Tuinposter_bestellen_drukwerkmax

Populair: doorkijkjes op tuinposters

Doorkijkjes op tuinposters zijn razend populair om tuinen snel een ruimtelijk 3D-effect te geven. Een doorkijkje op zee bijvoorbeeld. Of juist een prachtig berglandschap, of vlakke weilanden. Door de tuinposters met doorkijkje slim te integreren in de tuin, zal het even duren tot anderen doorhebben dat het een poster is. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de poster te omlijsten met klimplanten die ook op de afbeelding voorkomen. Of door te kiezen voor een bakstenen doorkijkje in de kleur van jouw eigen muur. Aan de kust wonen is echt niet nodig om op de zee uit te kijken.

Tuinposter_bestellen_drukwerkmax

Ramen en deuren

Sesam open u… Naast doorkijkjes zijn ook tuinposters met ramen en deuren populair als het aankomt op meer ruimte in de tuin. Deze tuinposters wekken de suggestie dat er in en om de tuin nog meer ruimtes verscholen liggen dan alleen het huis. Een gastenhuisje bijvoorbeeld, of een mooie schuur. Of misschien een deur naar een prachtig landschap. Zo maak je van een kleine tuin een fijne tuin.

Met diepte, meer tuin

Door te kiezen voor een tuinposter met diepte, krijgt iedere tuin onmiddellijk een ruimtelijk effect. Je kunt daarvoor online een afbeelding zoeken van een landschap of een mooi uitzicht. Of misschien heb je zelf wel favoriete foto’s of vakantiekiekjes die je tuin groter doen lijken.

Tuinposters: niet alleen toppers voor de tuin

Niet in het bezit van een tuin? Maar heb je wel een fijn balkon? Ook dan zijn tuinposters een leuk idee. Geef bijvoorbeeld die saaie betonnen muren wat kleur, of gun jezelf meer privacy door een tuinposter aan je balkonhekken te bevestigen. Benauwend? Welnee! Niet als je kiest voor een foto met ruimte en diepte. Tuinposters zijn trouwens ook goed te gebruiken als promotiemateriaal voor festivals en evenementen. In verschillende formaten verkrijgbaar, duidelijk leesbaar, kleurrijk en op verschillende manieren op te hangen.

Heb jij nog geniale ideeën voor tuinposters? Laat het hieronder weten, of plaats een bericht op onze Facebookpagina.


Tuinposters bestellen


Het DrukwerkMAX-team

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *