Knife & Fork

Knife & Fork

Originele en onconventionele visuele identiteiten uit de wereld van eten, drinken en gastvrijheid.

Knife & Fork laat met een aantal prachtige voorbeelden zien hoe de hedendaagse wereld van eten en drinken zich visueel presenteert. De voorbeelden uit het boek bewijzen dat zelfs kleine ondernemingen uit kunnen blinken met zeer mooie designconcepten zonder over een groot budget te beschikken. Het boek is de perfecte inspiratiebron voor iedereen die een nieuw horecaconcept wil starten of voor een restaurant of café een bijzondere identiteit wil ontwikkelen.


WIN 2x: Knife & Fork


Het boek staat vol met voorbeelden, van mobiele espressobars en chocolademerken tot kookscholen en bed and breakfasts. Allemaal onderscheiden ze zich qua aanpak door originaliteit, of het nu gaat om de naam, het logo, om typografie of kleurgebruik: het is de onvergetelijke uitstraling die telt.

Maak kans op het boek ‘Knife & Fork’!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/knifeandfork en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 18 april en 8 mei 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 8 mei 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax boek_Knife & fork_winactie_drukwerkmax

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *