Layout Now!

Layout Now!

Het fraai geïllustreerde boek Layout Now laat zien dat het werken met grids niet moeilijk hoeft te zijn. Sterker nog, bij het ontwerpen van publicaties op papier of online is deze werkwijze bijna noodzakelijk, om een consistent design toe te passen, zonder dat alle pagina’s op elkaar gaan lijken.


WIN 2x Layout Now 


Aan de hand van aansprekende voorbeelden tonen de schrijvers hoe dat in zijn werk gaat, vanaf de keuze van het formaat tot de dieper liggende denkwijze achter het grid. Consequent wordt het eindresultaat getoond met daarnaast de “anatomie”, via het gebruikte grid of via kleurvlakken die de verhoudingen aangeven.

Layout Now gaat verder dan de analyse: de designers geven ook hun commentaar op het “hoe” en “waarom” van hun ontwerp. Daardoor is dit boek een bron van inspiratie voor iedereen, die zich bezig houdt met het design van kranten, boeken of tijdschriften, maar evengoed met de vormgeving van posters, brochures of webpagina’s.

Maak kans op Layout Now!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/layout-now en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 11 september en 1 oktober 2018. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 1 oktober 2018. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €50,-

layout now grafisch boek winactie drukwerk drukwerkmax layout now grafisch boek winactie drukwerk drukwerkmax layout now grafisch boek winactie drukwerk drukwerkmax layout now grafisch boek winactie drukwerk drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *