Look Inside

Look Inside

Look Inside doet precies wat het belooft. Dit prachtige boek gunt de lezer een bijzondere blik op dat wat meestal niet te zien is: de binnenkant van bijvoorbeeld een gebouw of een jachtvliegtuig, maar evengoed van een sandwich met tonijnsalade.


WIN: 2x ‘Look Inside’


De samenstelling van dit boek was in handen van Samuel en Juan Velasco, twee creatieven die hun sporen internationaal inmiddels ruimschoots hebben verdiend. Een aanrader voor iedereen die verder kijkt dan de buitenkant en nieuwsgierig is naar het verhaal “van binnenuit”.

Maak kans op het boek Look Inside

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/look-inside/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 15 november en 5 december 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 5 december 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €44,-

drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_00 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_01 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_02 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_03 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_04 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_05 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_06 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_07 drukwerkmax_winactie_boek_look_inside_press_08

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *