Love Letters

Love Letters

Het is altijd fijn om iemand van Nederlandse bodem het goed te zien doen op internationaal vlak. Die iemand is de Nederlandse Pieter Ceizer, zijn adembenemende illustraties tekent hij vanuit zijn studio in Parijs de wijde wereld in.


 WIN: 2x Love Letters


Een mooi overzicht van zijn werk is voor jou verzameld en gebundeld in het kleine maar super fijne boek genaamd Love Letters.

Maak kans op het boek Love Letters!
Ga naar http://actie.drukwerkmax.nl/love-letters/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 19 januari en 8 februari 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 8 februari 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €30,-

drukwerkmax_boek_love_letters_pieter_ceizer_00 drukwerkmax_boek_love_letters_pieter_ceizer_01 drukwerkmax_boek_love_letters_pieter_ceizer_03 drukwerkmax_boek_love_letters_pieter_ceizer_05drukwerkmax_boek_love_letters_pieter_ceizer_04

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *