Maak je eigen originele kerstverpakking!

Maak je eigen originele kerstverpakking!

Het is weer bijna Kerst! Tijd voor gezelligheid en uiteraard cadeautjes. Heb je een origineel cadeautje, dan verdient dit ook een originele kerstverpakking! Je kunt natuurlijk kiezen voor een vrolijke cadeauverpakking uit de winkel of je maakt je eigen kerstverpakking. Wat heb je hiervoor nodig? Wat inpakpapier en je eigen creativiteit!

Bekijk onderstaande kerstverpakkingen en laat je inspireren.

kerstverpakkingidee 1 Kerstverpakking idee 11

Een leuke kerstverpakking hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met wat wit inpakpapier en touw ziet het er al heel leuk uit. Stans met een koekjesvormpje een aantal figuren uit op papier en plak deze erop, of zet er een takje tussen om het helemaal af te maken.

Kerstverpakking idee 4kerstverpakking idee 5

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Pak je cadeau dan in met bruin kraftpapier en teken er iets simpels op! Een leuke strik of een autootje bijvoorbeeld.

kerstverpakking idee 7

Wil je het iets chiquer hebben? Bij Action of Kruidvat kun je heel goedkoop kleine kerstballetjes kopen die je kunt gebruiken als kerstversiering op je kerstcadeautjes. Met wat glittertjes maak je je cadeauverpakking helemaal af.

Kerstverpakking idee 9

Of vermeld op een originele manier voor wie het cadeautje is! Knip uit stevig papier de voorletter uit, smeer er wat lijm op en dip het in een bak met glitters. Maak er vervolgens een klein gaatje in en bind het vast met een strik!

Veel plezier!

Het DrukwerkMAX-team

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *