Multicolour

Multicolour

PALETTE No.2: Multicolour is de logische opvolger van Viction:ary’s eerste boek Black & White. Deze twee boeken zijn natuurlijke tegenpolen van elkaar: van het expressieve van zwart-wit naar het uitbundige van kleur.  Of het nu om ontwerpen voor print gaat of om bijvoorbeeld installaties, mode of architectuur: combinaties in kleurgebruik zijn grenzeloos.


WIN 2x: Multicolour!


Multicolour toont een enorme regenboog aan voorbeelden van de kracht en veelzijdigheid van kleur in grafische projecten.

Maak kans op het boek Multicolour!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/multicolour en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 9 mei en 29 mei 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 29 mei 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

winactie_multicolour_drukwerkmaxwinactie_multicolour_drukwerkmaxwinactie_multicolour_drukwerkmaxwinactie_multicolour_drukwerkmaxwinactie_multicolour_drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *