New Signage Design

New Signage Design

Dit prachtige boek laat zien dat bordjes niet zomaar bordjes zijn. Het is een ode aan vorm en functie, die elkaar ontmoeten in wegwijzers.

Ga er maar aan staan: ontwerpen voor de grootste expositieruimte die er is: de openbare ruimte, met daarin ook nog het meest diverse publiek dat je maar kunt verzinnen: iedereen. Hoe ontwerpers erin slagen om dat toch voor elkaar te krijgen, daar gaat dit kijk- en leesboek over.


WIN 2x: New Signage Design


Al bladerend kom je erachter wat je met creativiteit kunt bereiken. Wat het resultaat is van het juiste kleurgebruik, van schaal, volume, positie en materiaalkeuze. Na het lezen van New Signage Design ga je heel anders naar de wegwijzers om je heen kijken. Ga daar mee aan de slag: laat je verrassen, en vooral: laat je inspireren!

 

Maak kans op New Signage Design

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/new-signage-design en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 14 mei t/m 3 juni 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 3 juni 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €35,00.

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *