Nice To Meet You Again

Nice To Meet You Again

Laat een onvergetelijke indruk achter met een ongelofelijk origineel visitekaartje. Nice To Meet You Again is de opvolger van Nice To Meet You Too en geeft een mooi overzicht van de trends in visitekaartjes en uitnodigingen. Van strak en simpel tot uitvouwbaar en experimenten met lichtgevende inkt. Met dit boek wordt geen visitekaartje meer hetzelfde.


WIN: 2x Nice To Meet You Again


Meer dan 100 vormgevers geven hun visie en vertellen verhalen in de beperkte ruimte met doordachte details. Meesterlijk geproduceerde grafisch accenten vormen nog steeds de meest effectieve manier om indruk achter te laten.

Maak kans op het boek Nice To Meet You Again!
Ga naar actie.drukwerkmax.nl/nice-to-meet-you-again en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 3 mei en 23 mei 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 23 mei 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

drukwerkmax_winactie_boek_nice_to_meet_you_04 drukwerkmax_winactie_boek_nice_to_meet_you_05 drukwerkmax_winactie_boek_nice_to_meet_you_03 drukwerkmax_winactie_boek_nice_to_meet_you_02

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *