Modern, groen en 24-uur per dag maken vakmensen hoge kwaliteit offset drukwerk tegen de laagste prijzen. Het geheim van DrukwerkMAX is eenvoud. Minder papiersoorten en slim combineren met geavanceerde offset drukpersen. Dit betekent niet alleen hoge kwaliteit, maar ook scherpe kleuren en een perfecte afwerking. Eenvoudig online bestellen en professionele service maken het drukproces compleet. Dat is drukken zoals drukken bedoeld is, maar dan in een modern en efficiënt jasje.

Moderne drukkerij met echte vakmensen
DrukwerkMAX is de enige internetdrukker in Nederland met een eigen productie. Niet zomaar een online portaal dus, maar een echte drukkerij vol met vakmensen. Het hele drukproces is tot in de puntjes verzorgd. Naast kwaliteit is er ook sprake van flexibiliteit. Door slimme processen wordt namelijk steeds meer mogelijk. Zo drukken wij ook kleinere oplagen. Een schaarste als je kijkt naar offset drukwerk.

100% tevredenheidsgarantie
Niets belangrijkers dan het eindresultaat! DrukwerkMAX weet hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Daarom doen wij er alles aan om iedereen 100% tevreden te houden. Naast dat je altijd de juiste kleuren ontvangt, ben je ook zeker van de gemaakte afspraken met DrukwerkMAX. Drukken is en blijft een productieproces, mocht hierbij toch nog iets misgaan dan gaan we samen met jou opzoek naar de beste oplossing.

Altijd gratis en blanco verzending
Alle bestellingen versturen wij kosteloos naar een afleveradres in Nederland of België. Daarnaast is het bij een meerprijs ook mogelijk om meerdere afleveradressen aan te geven. Bovendien wordt alles zorgvuldig en blanco verpakt. Dit is ook interessant voor grafische professionals.

Same day mogelijk, zelfde dag in huis
Komt een deadline net iets sneller dan verwacht? Geen probleem! Dankzij verschillende spoedleveringen arriveert drukwerk altijd op tijd. Zo is er de optie Same Day: een drukklaar bestand op werkdagen voor 10:30 aangeleverd, betekent diezelfde dag nog in huis.

Online veilig en snel bestellen via onze website
Bij DrukwerkMAX regel je alles zelf online. Via de webshop plaats je heel eenvoudig een bestelling. Betalen kan op verschillende manieren: via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Mr Cash. Uiteraard gebeurt dit allemaal in een veilige omgeving. Wij optimaliseren regelmatig onze site. Daarbij hebben wij ook het Webshopkeurmerk. Dit onafhankelijke keurmerk toetst op betrouwbaarheid en veiligheid.

Passie voor mooi drukwerk
Bovenal zitten alle professionals van DrukwerkMAX vol met passie. Passie voor het vak maar vooral passie voor mooi drukwerk. Want dat is drukken zoals drukken bedoeld is.

DrukwerkMAX denkt aan de maatschappij
Bij zo’n grote capaciteit van de drukkerij hoort ook verantwoordelijkheid voor het milieu. DrukwerkMAX is dan ook FSC gecertificeerd. Alleen FSC geaccrediteerde verpakkingen worden gebruikt. De pallets zitten in een retoursysteem, restwarmte van drukpersen verwarmt de productiehal en ook resterend papier en aluminium wordt gerecycled.

Nooit meer kleurverschil
De drukkerij is in het bezit van het ISO 12647 certificaat. Dit is de certificering van het proces waarmee kleurvastheid wordt beheerst. Meerdere malen per jaar wordt dit zowel intern als extern gecontroleerd. Kleine afwijkingen worden direct opgemerkt en verholpen. Dit biedt de stabiliteit wat hoge kwaliteit drukwerk vereist.