Palette Perfect

Palette Perfect

Het blijft een uitdaging: het goed en smaakvol combineren van kleuren. Op de juiste manier toegepast kan dit enorm bijdragen aan de attentiewaarde van je creaties. Maar hoe werkt het nu? Palette Perfect geeft het goede voorbeeld!


WIN 2x Palette Perfect


“Laat je echte kleuren zien”: we gebruiken deze slogan door al onze uitingen heen. Het is een oproep aan onze klanten om hun eigen verhalen op een kleurrijke manier te vertellen en te laten zien waar ze goed in zijn. Heel letterlijk gaat het ook over kleurgebruik zelf. En daar zit meteen de grote uitdaging: bepaalde kleuren werken beter samen dan andere. Palette Perfect vormt de perfecte handleiding voor het toepassen van kleurpaletten; het boek laat dat zien aan de hand van voorbeelden uit de wereld van mode en design.

Zelf ook met kleurcombinaties aan de slag? Adobe heeft hier een prachtige webtool voor gemaakt, die ook voor drukwerk kan worden gebruikt: Adobe Color. Met behulp van een kleurenwiel kan een heel scala aan kleurcombinatie worden gecreëerd, waarvan de kleurwaardes vervolgens kunnen worden overgenomen in je favoriete opmaaktools. Een prachtige manier om “je echte kleuren” ook nog eens heel goed bij elkaar te laten passen.

Maak kans op Palette Perfect!

Ga naar de winactiepagina en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 16 juli en 13 augustus 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 13 augustus 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Leave a Reply

Your email address will not be published.