Perfect promotiemateriaal: laat notitieboekjes bedrukken!

Perfect promotiemateriaal: laat notitieboekjes bedrukken!

Paperclips, pennen, nietmachines, gummetjes en muismatten… op het gemiddelde bureau wemelt het van de kantoorartikelen. Een van de belangrijkste: het notitieboekje. Wie kan er zonder? Bij iedere geniale ingeving een snelle krabbel op een blaadje. Een terugbelverzoek noteren voor een collega of snel iets opschrijven wat je absoluut niet mag vergeten.

Omdat iedereen ze gebruikt, zijn notitieblokjes een ideaal relatiegeschenk en perfect promotiemateriaal. Lees via DrukwerkMAX alles over notitieboekjes bedrukken.

notitieboekjes_bedrukken_drukwerkmax

Give away

Soms zijn kleine cadeautjes de allerleukste. Zeker als het dingen zijn die je goed kunt gebruiken, zoals notitieboekjes. Niet vreemd dus dat veel bedrijven ervoor kiezen om notitieboekjes te bedrukken en als give away mee te nemen naar beurzen en evenementen. Weer eens iets anders als een pen. Al is een combinatie natuurlijk ook leuk.

notitieboekje-bedrukken

Relatiegeschenk

Niet alleen voor beurzen en evenementen komen ze van pas. Bedrukte notitieboekjes doen het ook altijd goed als relatiegeschenk, in een kerstpakket of als gebruiksmateriaal voor de eigen medewerkers. Hoe meer ze rondslingeren hoe beter. Want jouw bedrijfsnaam en logo mogen gezien worden, toch?

notitieboekje-wire-o-drukwerkmax

To do

Veel mensen starten hun dag met het maken van een to do lijst. En sluiten er ’s avonds ook weer mee af. Wat is er dan handiger dan een notitieboekje speciaal voor zulke takenlijsten? Een notitieboekje bedrukken kan aan de buitenkant, maar ook van binnen. Kies bijvoorbeeld voor lijntjespapier om het boekje geschikt te maken als afvinklijst of (week)planning.

notitieboekje-bedrukken-drukwerkmax

Aantekeningen

Je zit in een vergadering en opeens heb je een briljant idee. Een fractie van een seconde flitst het door je hoofd, maar je wordt alweer afgeleid door het verhaal van degene die aan het woord is. En de volgende dag weet je het idee niet meer te herinneren. Herkenbaar? Zorg dat jijzelf en collega’s of medewerkers altijd notitieboekjes bij de hand hebben om ingevingen en belangrijke zaken te noteren. Laat natuurlijk wel het notitieboekje bedrukken met jouw logo, voor een optimaal bereik van je naamsbekendheid.

notitieboekje-wire-o-drukwerkmax

Ter ontspanning

Natuurlijk zijn de gebruikers van jouw notitieboekjes niet verplicht om er alleen zakelijk gebruik van te maken. Te midden van alle hectiek kan wat geschets en gekrabbel heerlijk ontspannend zijn. Of een ouderwets potje boter-kaas-en-eieren. Notitieboekjes kunnen dus ook prima dienst doen als kladblok. Of zelfs als schetsboekje of dagboek. Een blanco binnenkant is dan de beste keuze.

notitieboekje-bedrukken-drukwerkmax

Notitieboekjes bedrukken via DrukwerkMAX

Wil je notitieboekjes bedrukken voor jouw bedrijf? Met je eigen logo of in jouw huisstijl? Dan ben je op de goede plek. Of je nu notitieboekjes wilt bedrukken op A4, A5 of A6-formaat: er is veel mogelijk. Kies je eigen kleuren. Ga voor lijntjes of juist blanco papier. Plaats een mooie afbeelding op de voorkant om in één oogopslag te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Notitieboekjes bedrukken was nog nooit zo leuk en voordelig!

notitieboekje-bedrukken-drukwerkmax


Notitieboekjes bedrukken


 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
W J

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *