Playful Graphics

Playful Graphics

Het vak van een grafisch ontwerper is in toenemende mate gebaseerd op communicatie en interactie tussen de gebruikers en het werk zelf. Deze interactieve graphics zie je steeds meer terug in boeken, brochures, affiches, verpakkingen en albums.


WIN: 2x Playful Graphics


Playful Graphics presenteert een selectie van de meest opvallende interactieve projecten gemaakt door ontwerpers van over de hele wereld. Deze werken prikkelen de kijker met rijke visuele ervaringen.

Playful Graphics demonstreert hoe je met het interactieve deel in jouw design de kijker kan beïnvloeden en hierdoor nieuwe gebruikerservaringen kan creëren. Deze nieuwe laag in het design maakt het ontwerpen alleen maar leuker. Go interactive!

Maak kans op het boek Playful Graphics!

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/playful-graphics/ en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 14 juni en 4 juli 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 4 juli 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €50,-

drukwerkmax_winactie_boek_playful_graphics_03 drukwerkmax_winactie_boek_playful_graphics_04 drukwerkmax_winactie_boek_playful_graphics_05 drukwerkmax_winactie_boek_playful_graphics_06drukwerkmax_winactie_boek_playful_graphics_02

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *