Presentatiemap maken? Zo maak je een unieke indruk!

Presentatiemap maken? Zo maak je een unieke indruk!

Een goede eerste indruk is een blijvende indruk. Hoe je die maakt? Met een presentatiemap! Wist je dat je presentatiemappen op onnoemelijk veel manieren kunt inzetten? Bijvoorbeeld als gepersonaliseerd hulpmiddel bij een diploma-uitreiking, als portfolio of als uniek cursusmateriaal. Ook een presentatiemap maken? Lees in dit blog de beste tips van DrukwerkMAX.

Diploma’s en certificaten

Een offerte printen, visitekaartje erbij en samen in een map. Dat was het idee achter de offertemap toen die jaren geleden werd ontwikkeld. Natuurlijk kun je een presentatiemap nog steeds als offertemap inzetten. Maar waarom niet eens anders? Doordat presentatiemappen tegenwoordig geheel naar de eigen huisstijl en wensen op te maken zijn, is het onder andere mogelijk om er een leuk aandenken van te maken. Stop bijvoorbeeld een diploma of certificaat in een gepersonifieerde map. Met een leuke boodschap, het logo van de onderwijsinstelling of een quote die tijdens de opleiding regelmatig voorbij kwam.

presentatiemap_drukwerkmax

Presentatiemap als portfolio

Kom jij vaak bij klanten op locatie en wordt jou dan gevraagd naar je portfolio? Dan is een presentatiemap maken ideaal. Laat alleen de omslag of juist alle zijdes bedrukken met jouw favoriete foto’s, kleuren, diensten en/of producten en schuif er voorafgaand aan iedere afspraak eenvoudig jouw prestaties in die je het liefst wilt showen. Zo maakt niet alleen de inhoud een professionele indruk; de omslag ook.

presentatiemap_drukwerkmax

Verzendpakket

Een presentatiemap rechtstreeks naar klanten verzenden? Laat dan bijvoorbeeld een presentatiemap maken met een venster voor adressen. Plak hem dicht en doe hem op de post. Of laat de map opmaken en stylen als unieke envelop, waarop je gelijktijdig reclame maakt voor jouw bedrijf. Een presentatiemap kan ook met een sluitzegel worden verzonden, met een adressticker op de voorkant. Mogelijkheden te over.

presentatiemap_drukwerkmax

Opbergmap

Allerlei projecten, overal offertes, torenhoge stapels papier… Hoe houd je overzicht in de chaos van het werkende leven? Met presentatiemappen natuurlijk! Gebruik ze als opbergmap om de boel overzichtelijk en gestructureerd te houden. Maak bijvoorbeeld per project een map die je eenvoudig kunt meenemen naar een afspraak. Of gebruik de presentatiemap voor andere zakelijke doeleinden: sorteer bonnetjes, facturen en andere administratie ermee. Opgeruimd staat tenslotte netjes.

presentatiemap_drukwerkmax

Presentatiemap maken voor cursusmateriaal

Het fijne van opbergmappen is dat ze na gebruik niet snel worden weggegooid. Ze zijn erg handig, dus vrijwel iedereen gebruikt ze opnieuw. Handig als je bijvoorbeeld na een cursus, presentatie of workshop wilt dat mensen jouw (bedrijfs)naam  onthouden. Laat jouw eigen kleuren zien en zorg dat ze zichtbaar blijven! Met presentatiemappen in jouw eigen huisstijl en met jouw logo als (opberger voor) cursusmateriaal.

presentatiemap_drukwerkmax

Presentatiemap maken via DrukwerkMAX

Spreken de mogelijkheden van een presentatiemap je aan? Bijvoorbeeld voor een van de bovenstaande toepassingen? Of omdat je zelf een ander goed idee hebt? Dan ben je bij ons op de juiste plek om ze te laten maken. Kies bijvoorbeeld uit een van deze drie uitvoeringen:

  Standaard
  Luxe
  Luxe met rug

presentatiemap_drukwerkmax

Onze presentatiemappen zijn verkrijgbaar in glanzende of matte afwerking en verschillen in de hoeveelheid papier die erin kan worden opgeborgen. Maak ook een professionele indruk! Steel de show met de presentatiemappen van DrukwerkMAX.


 Presentatiemap bestellen


 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

There are 2 comments for this article
  • DrukwerkMAX
   DrukwerkMAX at 4:29 pm

   Dankjewel voor je reactie, Bart! Wij vonden deze creatieve presentatiemappen van Pinterest ook erg mooi en wilden dit ook graag met jullie delen. Bij ons kan je standaard presentatiemappen bestellen. Ben je opzoek naar een mooie presentatiemap met een afwijkende uitstraling of formaat, dan kunnen wij dat ook voor je realiseren via een maatwerkopdracht. Vraag hier een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag!

   Met vriendelijke groet,
   Het DrukwerkMAX-team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *