Print Matters

Print Matters

Print Matters is het perfecte boek voor iedereen die “outside of the box” wil denken als het gaat om graphic design. De meest uiteenlopende creaties komen samen in dit (hoe kan het ook anders) mooi vormgegeven boek. Vooral de voorbeelden van de verschillende technieken, typografie en kleurgebruik maken dit boek uniek in zijn soort.


 WIN: 2x Print Matters


Print (drukwerk) is nog steeds springlevend. En je ziet dat door de alsmaar toenemende digitalisering er een drang is bij ontwerpers om meer uit te pakken als het om drukwerk gaat. Drukken met een preef, neon PMS kleuren, je ziet het tegenwoordig steeds meer. Laat je drukwerk nog meer spreken!

Maak kans op het boek Print Matters!
Ga naar actie.drukwerkmax.nl/print-matters en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je  hebt geplaatst tussen 22 maart en 11 april 2016. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 11 april 2016. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?
Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

printmatters_winactie_drukwerkmaxprintmatters_winactie_drukwerkmax printmatters_winactie_drukwerkmax printmatters_winactie_drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *