Stuur geen saaie doos!

Stuur geen saaie doos!

Verzenddozen heb je in alle soorten en maten. En door de stormachtige groei van e-commerce is de belangstelling voor deze verpakkingen ook enorm toegenomen. Daarom worden verzenddozen steeds vaker gebruikt als extra middel voor het creëren van naamsbekendheid en herkenbaarheid. Met een bedrukte verzenddoos zorg je er namelijk voor dat jouw klanten precies weten wanneer ze jouw bestelling in huis hebben.

bedrukte verzenddozen

Inspiratie voor jouw verzenddoos!

Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten? Zorg dan voor een creatief design op je verzenddozen! Met een uniek ontwerp zorg je er namelijk voor dat jouw klanten een unieke ervaring krijgen bij het ontvangen en openmaken van hun pakketje! En dat niet alleen, je zorgt er ook voor dat klanten jouw verzenddoos zo mooi vinden dat ze de doos willen bewaren!

Verzenddozen bedrukken

Heb je een leuk ontworpen verzenddoos, dan wil je natuurlijk dat je klanten bij het uitpakken het gevoel krijgen dat ze een cadeautje in handen hebben. Met een persoonlijk  “Bedankt voor je bestelling”-kaartje en een extra cadeautje bij de bestelling onderstreep je dat gevoel nog eens extra!

kaartje in verzenddoos

postdoos verzenddoos

Met een originele bedrukte verzenddoos kun je dus voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Wij hebben een aantal unieke verzenddozen voor je verzameld en op een rijtje gezet. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden en maak ook je eigen unieke verzenddoos of brievenbusdoos!

dozen op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

postdoos verzenddoos bedrukken

verzenddoos print

verzenddozen met print

print verzenddoos

doosjes bedrukken

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op Pinterest-bord Verzenddozen!

Bron: alle afbeeldingen komen van Pinterest

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
Wanita Jharap

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *