Tafelkaarten 10 keer anders

Tafelkaarten 10 keer anders

Tafelkaarten met menu’s en aanbiedingen: op vrijwel iedere balie, bar of bureau vind je ze. Niet zo gek, want het gebruik van tafelkaarten is één van de voordeligste manieren om zaken aan te prijzen. Of het nu gaat om een gratis kop koffie bij de appeltaart of de promotie van producten op een beurs. In dit blog lees je 10 originele manieren om een tafelkaart te gebruiken.

1. Tafelkaarten als prijsdisplay

Ben jij de gelukkige eigenaar van een restaurant, kapsalon of ander bedrijf waarbij je jouw klanten op locatie ontvangt? Dan heb je ongetwijfeld ergens een prijsdisplay staan. Zo komen klanten nooit voor vervelende verrassingen te staan. Maar prijzen veranderen regelmatig, dus ook de display is met enige regelmaat aan vervanging toe. Tafelkaarten zijn dan een voordelige oplossing!

Tafelkaart_bedrukken_drukwerkmax

2. Programmadisplay

Net als een prijsdisplay, kan ook een programmadisplay perfect worden afgedrukt op tafelkaarten. Organiseer je een grote bijeenkomst, vergadering of feestelijk evenement? Laat gasten dan eenvoudig weten waar ze op welk tijdstip moeten zijn. Zet op een aantal drukbezochte plekken de tafelkaarten met programmadisplay neer en niemand zal meer vertwijfeld ronddwalen.

3. Informatieve display

Liever andere informatie kenbaar maken? Dinsdag badkleding-dag in de sauna? Gewijzigde openingstijden? Tafelkaarten zijn ook prima in te zetten als informatieve display. Doordat ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn en zowel staand als liggend kunnen worden besteld, zijn ze voor vrijwel iedere boodschap geschikt. Op het dubbelzijdige A5– of A6-formaat kun je veel informatie kwijt.

Tafelkaart_bedrukken_drukwerkmax

4. Tafelkaarten met tijdelijke acties

Heb je een actie of promotie die je graag onder de aandacht wilt brengen van gasten en/of klanten? Laat dan snel en voordelig een paar tafelkaarten bedrukken en zet die neer in het zicht van de doelgroep. Gratis koffie bij de appeltaart? Haren verven voordelig op vrijdag? 10% voorjaarskorting? Niemand zal jouw boodschap missen!

5. Naambordje / reserveringsbordje

Wanneer je restauranteigenaar bent of een bruiloft of ander evenement organiseert, kan het handig zijn om naambordjes of gereserveerd-bordjes te gebruiken. Op die manier is het voor gasten duidelijk aan welke tafel zij kunnen plaatsnemen en voorkom je ongemakkelijke situaties. Hoe je ze laat maken? Kies een tekst voor op de bordjes en laat die in jouw eigen kleuren/huisstijl afdrukken op stijlvolle tafelkaarten. Niet alleen handig; ook nog eens mooi.

Tafelkaart_bedrukken_drukwerkmax

6. Tafelkaart als kalender

“Welke dag is het vandaag?” Gebruik de tafelkaarten van DrukwerkMAX als kalender en je hoeft deze vraag nooit meer te beantwoorden. Bijvoorbeeld op een druk kantoor is dat ideaal. Je kunt de tafelkaarten met kalender eventueel ook in grotere hoeveelheden bestellen en gebruiken als promotiemateriaal. Handig voor de klant, groter bereik van jouw naamsbekendheid.

Tafelkaart_bedrukken_drukwerkmax

7. Tijdelijke menukaart

Naast het gebruik van een vaste menukaart, is het natuurlijk ook mogelijk om in een bar of restaurant gebruik te maken van kleine, tijdelijke menukaarten. Zeker voor restaurants die werken met seizoensgebonden producten is dat een uitkomst. Gedrukt op tafelkaarten kunnen tijdelijke acties of tijdelijke menukaarten zeer voordelig worden besteld, al in oplages van 25 stuks. En ze staan nog gezellig ook!

Tafelkaart_bedrukken_drukwerkmax

8. Spelletjes voor de kids

Komen naar jouw bedrijf of evenement ook kinderen? Dan is het zaak om het nuttige met het aangename te verenigen. Misschien is het leuk om op de achterkant van het programmadisplay een kleurplaat, spelletje of puzzel voor kinderen te drukken? Tip: als de kinderen blij zijn, zijn de ouders het ook.

9. Interactieve tafelkaarten

Gooi jij het liever helemaal over de moderne boeg? Overweeg dan eens het gebruik van tafelkaarten met een interactief element zoals augmented reality of een QR-code. Bezoekers met een smartphone zullen ervan smullen. Zorg natuurlijk wel dat je in dit geval ook gratis wifi biedt, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

10. Uitnodiging

Een uitnodiging versturen die mensen niet vergeten: dat kan met het gebruik van stijlvolle tafelkaarten. Doordat een tafelkaart eenvoudig in tentvorm neer te zetten is (met gebruik van een plakstrip) is de kans vele malen groter dat hij óp de kast belandt dan erin. Dus: kies een mooi ontwerp en laat je echte kleuren zien!

Tafelkaarten bestellen

Heb je zelf nog veel betere tips en ideeën voor het gebruik van tafelkaarten? Laat het weten, we delen ze graag!

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door

Marketeer bij DrukwerkMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published.