The Art of Looking Sideways

The Art of Looking Sideways

The Art of Looking Sideways is een voorbeeld van visuele en grafische intelligentie, een verkenning van de werking van het oog, de hand, de hersenen en de verbeelding. Het is een onuitputtelijke typografische vorm van anekdotes, citaten, afbeeldingen, nieuwsgierige feiten en nutteloze informatie, vreemdheden, serieuze wetenschap, grappen en herinneringen.


WIN 2x: The Art of Looking Sideways


Het boek is verdeeld in 72 hoofdstukken en bevat een fantastische inventieve reeks pagina’s met meesterlijke demonstraties van het expressieve gebruik van typografie, ruimte, kleur en beeldvorming.

Maak kans op The Art of Looking Sideways

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/the-art-of-looking-sideways en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 10 oktober en 30 oktober 2017. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 30 oktober 2017. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Wil je het boek zelf kopen?

Bestel dan hier het boek bij MENDO voor €40,-

art-of-looking-sideways-winactie-drukwerkmax art-of-looking-sideways-winactie-drukwerkmax art-of-looking-sideways-winactie-drukwerkmax art-of-looking-sideways-winactie-drukwerkmax

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *