The History of Graphic Design

The History of Graphic Design

In dit forse eerste deel gaat de auteur, Jens Müller, op speurtocht door de prachtige wereld van grafisch ontwerp, design en de ontwikkelingen, die zich gedurende een periode van 70 jaar voordeden.

Van de late 19e eeuw tot de economische explosie na de Tweede Wereldoorlog: de meest toonaangevende ontwerpen, die de basis vormden voor latere revoluties, komen allemaal aan de orde.


WIN 2x: The History of Graphic Design


Dit boek laat op een indringende manier zien hoe grafisch design in staat is een vaak turbulente tijdgeest te vertalen in krachtige beelden en ideeën.

De beschreven periode laat zien hoe grafische creativiteit zich ontwikkelde van het ontwerpen van posters naar de veel complexere werkelijkheid van advertenties, corporate identity, verpakkingen en redactionele vormgeving.

Een boeiend verhaal vol krachtig beeld, dat door dit boek op onnavolgbare wijze wordt verteld.

Maak kans op History of Graphic Design

Ga naar actie.drukwerkmax.nl/history-graphic-design-hh en vul hier een ordernummer in van een bestelling die je hebt geplaatst tussen 23 april t/m 13 mei 2019. Elk ordernummer is één kans waard. Meedoen kan tot en met maandag 13 mei 2019. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

history of graphic design grafisch inspiratieboek history of graphic design grafisch inspiratieboek 2 history of graphic design grafisch inspiratieboek 3

 

Volgend artikel:
Previous Post:
Dit artikel is geschreven door
MENDO

MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen. Op Facebook zei Lieke ooit: “MENDO equals book porn.” Beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *